Thursday, September 1, 2016

Γιατί Να Μην Αλλάζετε Εύκολα Την Ασφαλιστική Σας Εταιρία

Αλλαγή ασφαλιστικής εταιρίας
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα έπρεπε να μείνετε στην ίδια εταιρία που ασφάλισε το αυτοκίνητο σας για πολλά χρόνια.

Σίγουρα θα ξέρετε ότι μια πολυετής σχέση με μια συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρία μπορεί να σας χαρίσει εκπτώσεις στην συνδρομή σας και ιδιαίτερα συμφέροντα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Πριν λοιπόν αποφασίσετε να αλλάξετε ασφαλιστή, σκεφτείτε αν είναι η  καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε. Περισσότερα αυτοκίνητο ασφαλιστικές εταιρείες έχουν πολλές εκπτώσεις ενσωματωμένο το οποίο ανταμείβει χρόνια της πίστης του πελάτη. Για να τύχει, θα πρέπει να μείνετε με τις εταιρείες για μερικά χρόνια.


Κάθε Ασφαλιστής Θέλει να Έχει Έναν Ικανοποιημένο Πελάτη


Συνήθως μια διαπραγμάτευση εκ νέου, μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Εάν μπορείτε να λάβετε μια καλύτερη τιμή με άλλη εταιρεία, φαίνεται να υπάρχει λόγος να μείνετε με τον τρέχοντα ασφαλιστή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα η καλύτερη προσέγγιση. Ακριβώς επειδή η εταιρεία Β είναι φθηνότερη, δεν σημαίνει ότι η εταιρεία Β είναι καλύτερη για εσάς.

Σκεφτείτε πολύ καλά πριν επιλέξετε ένα πακέτο που φαίνεται πολύ φθηνό. Μπορεί να υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Πριν να χτυπήσει την ακύρωση, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσετε πριν εγκαταλείψετε το αυτοκίνητό της ασφαλιστικής εταιρείας.]


Επενδύστε στην Καλύτερη Σχέση Ασφαλιστή – Ασφαλιζόμενου


Δεν έχει πάντα να κάνει με τα χρήματα. Μια καλή επαγγελματική σχέση μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα. Δεν είναι όλα για εκπτώσεις ή καρτελάκια τιμών. Έχοντας μια στενή σχέση με τον εκπρόσωπό σας πηγαίνει πέρα από την απλή αριθμοί - παρόλο που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Μην ξεχνάτε αυτό που αναφέραμε στην αρχή. Οι σχέσεις συνεργασίας που κρατούν πολλά χρόνια, έχουν πλεονεκτήματα. Όταν μείνετε για λίγο σε μια εταιρία με ισχυρή δικτύου, μπορείτε να αναπτύξετε μια σχέση εργασίας με την πάροδο των ετών. Η σχέση αυτή μεταφράζεται σε μια ομαλή διαδικασία αποζημιώσεων. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο να έχετε ποτέ μπει σε ένα ατύχημα.

Ο Ασφαλιστής Σας, Είναι Φίλος Σας


Μην το ξεχνάτε αυτό. Δεν είναι πάντα κακοί οι ασφαλιστές αυτοκινήτων και δεν κοιτάζουν μόνο πώς θα αδειάσουν το πορτοφόλι σας. Ο πράκτορας θα είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με τις οδηγικές σας συνήθειες, και να είναι σε θέση να συστήσει η κάλυψη είναι τόσο αποδοτική και αρκετά μεγάλο για να σας δώσουν την καλύτερη προστασία.

Μην απογοητεύεστε. Με τον καιρό μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί το σύστημα και να το χρησιμοποιείτε για να κερδίζετε εκπτώσεις. Εάν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτου και το πώς λειτουργεί, όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα για εσάς.  Μπορεί να έχουν πληρώσει για κάλυψη που δεν χρειάζονται χρόνια για να σας στοιχίζει εκατοντάδες ευρώ. Λειτουργεί με έναν πράκτορα που σας γνωρίζει καλά μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, να θυμόσαστε ότι με την σωστή προετοιμασία και την μελέτη των κανονισμών πριν κάνετε μια ασφάλεια αυτοκινήτου, θα πετυχαίνετε σε βάθος χρόνου καλύτερες τιμές και σίγουρα πιο ολοκληρωμένα πακέτα για εσάς και την οικογένεια σας!

No comments:

Post a Comment