Monday, August 15, 2016

3 Βίντεο Αφιερωμένα Στα Τροχαία Ατυχήματα

Σίγουρα θα έχετε δει κάποια βίντεο που κυκλοφορούν κυρίως στο YouTube και έχουν ως θέμα τα τροχαία ατυχήματα. Μέχρι πρόσφατα πίστευα ότι έπρεπε να έχουν απαγορευτεί, κυρίως επειδή δείχνουν τρομακτικές εικόνες.

Σήμερα θεωρώ ότι θα έπρεπε να έχουν περισσότερα "views", αφού με αυτόν τον τρόπο, ίσως μπορέσουμε να... τρομάξουμε λίγο τους νέους μας και να περιορίσουν λίγο την δύναμη με την οποία πατούν το γκάζι στο αυτοκίνητο τους!


Ξεκινώ με ένα βίντεο που ετοίμασε το ΕΠΑΛ Ρεθύμνου και βρήκα εδώ. Οι νέοι απευθύνονται στους νέους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τρομακτικού βίντεο σαν αυτά που περιέγραψα στην αρχή. Θέλω πραγματικά να το δείτε. Το βρήκα σε ένα κανάλι που είναι αφιερωμένο σε τέτοιου είδους βιντεάκια.

Για να μην νομίζετε ότι μεγάλα κανάλια όπως το MEGA δεν παρουσιάζουν τέτοιο υλικό..!

Σταματήστε να βάζετε σε κίνδυνο την ζωή σας και φροντίστε να επιλέξετε online μια ασφάλεια αυτοκινήτου που θα καλύπτει τόσο τις ζημιές τρίτων, όσο και τις δικές σας. Η κάλυψη σας δεν πρέπει αν σταματάει στο αυτοκίνητο σας, αλλά να περιλαμβάνει και παροχές για ζητήματα και προβλήματα που μπορεί να έχετε με την υγεία σας.

No comments:

Post a Comment